Thursday, May 20, 2010

♥kunjungan kali ke-2 selepas 1 tahun 6 bulan 1 minggu 4 hari♥

pada 15hb n 16hb mei, kami naik genting...dulu pergi sebab hanimon..kini pergi bertiga...hehehe naik pun sebab sempena besday aku 12hb mei.....

ondaway naik tu, nak la tdo kan alysha, sebab kakak kate nak bawak budak, nk naik tu tdo kan dia..sebab anak dia naik, muntah2 pening...

punya lah aku nak tdo kan dia, kat higway tdo dah, sampai je kaki bukit nak naik, jaga plak si kecik nie..tapi nasib baik mood ok, xde plak muntah, cuma xleh duk diam, mungkin sebab tekanan kat telinga tu yg xselesa...

hampir sampai atas tu, singgah jap tepi jalan, candit2 dulu...sejuk la jugak tapi x sesejuk dulu kot...brader nie belanja lah audio dia, semua tgk kami..heheh

muka alysha dah boring tunggu aku lama sgt beratur tu...huhuhuh>>>>>>>>>>>

alysha muka dah ketat jerr...mungkin penat kot...pada mula nye plan nak pegi bukit tinggi dulu...jalan2 sana dulu baru naik genting chek in tapi brader nie takot sesat sampai ke thailand kate nyer...huhuhuh..


so terus jelah naik genting, padahal awal lagi tu...chek in time pukul 3...sampai je atas, kami park kete, angkat segala harta yg ade...pastu terus ke tempat chek in....

punya lah ramai makhluk allah nie....chek in dapat no giliran 0330 sedangkan no sekarang adalah 0083...waaarrrgghhh!!! lama gilerr...amoi jaga kaunter kate " baik lu pegi main2 dulu, baru dtg sini.." hahaha...

sementara tunggu no giliran bilik tu, pegi lah makan mcd, pastu lepak kat taman bunga dulu..alysha dah ngamok nak susu, mengantuk pun ade...adeehhhh~ sampai pukul 12 tghari, pukul 3 ptg gak baru dpt bilik...




ayah dgn semanja ni dah kebosanan asyik amik gmbr dr td...sampai kene jadi gadis bunga..hahaha...



cam minah ape je alysha nie....wakakaka...

pastu kami naik balik tempat chek in..akhirnya dapat gak bilik...alhamdullilah... dapat je bilik terus salin2 baju, tdooo...!!!

ohhh...alysha...bonda xkan beli kan itu untuk kamu sebab kepala mu kecik lagi...heheheh...alysha wat muka comel nak barang tu...hehehe>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

plan seterus nya adalah tdo, malam kang baru kuar balik, jalan2 kat first world...esok baru lah kite g main outdoor...yey!!

<<<<"bonda...!!! saya dah siap dah..!!" jom la g jalan2....malam tu kami keluar g makan pastu jalan kat repleys believe it or not...hehehe


tangkap gmbr kat manusia paling gemok...huarrrgghhh aku xnak jadi cmtu...!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


alysha kenapa pandang atas tu??? dia ralik tgk lampu2 berkedipan di atas kepala nyee...hehehe




besar nye tangan diaaa.....boleh pegang 8 bijik telur sekali..adeeiii~~>>>>



besar nye kerusi nie bonda...!!!>>>








xlarat dah nak bercerita...tgk jelah gambar2 nie k...

korang pun mesti dah xlarat nak bace ape aku membebel ni kan? kan? kan? hehehe....

org paling tinggi didunia..... >>>>>>






puas aku mintak cekak atas rambut tu, akhirnye baru brader nie belikan...wakakaka>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


aloloooo...masam nye syg...nape ni??

ngantuk la tu...akhir nye kami balik bilik awal, alysha tukar baju terus pengsan...huhuuh...bagus2..!! esok time tu enjoyy...hehehe.................

2 comments:

BRO_MONDAY said...

wahhhh~ best nye kitoram kat gentim!!! koh koh koh

cerita saya said...

sweet2... :)