Monday, March 28, 2011

~akhir nye...dapat gak puas kan nafsu berjalan ku~

rasa lama xupdate blog...sebab nye 22-25hb aritu ade kursus kat bukit kiara..so situ dh bz dgn ai tinggal berdua dgn si kecik tu..ayah nye balik kelantan kerana ade urusan perlu diselesaikan...
jenuh duduk berdua, berlari2 nak siap kan anak...huhuh
masa anta alysha pagi tu ke sekolah, cikgu dia sempat pesan kat ai " nanti jangan lupa tukar botol susu ye...."baru teringat kat cerita botol susu semua kena tukar kepada FREE BPA...so, ai usya2 jenis botol kat internet... ade lah berkenan 1 2 botol nie...so, my hubby balik je dari kelantan, terus cakap nak g mid valley carik botol sambil jalan2 cuci mata..
dah lama kot ai x g sana, last pegi masa sebelum kawin, port dating kat situ...sekarang ade anak, setahun sekali agak nye baru dapat g...
bukan main seronok alysha dapat jalan, tgk anak seronok, kita pun jadi seronok..xkisah lah org kata jauh nye carik botol sampai mid...saja jalan apa salah nyerr...so, nilah botol nyerr...ai beli 1 je warna merah sebab mahal la nak beli banyak...hahaha
alysha suka mickey so, beli yg ni satu...harga rm50 sebotol..
yg ni kat memana jusco pun ade kot...ai dapat smbar ni kat robinson, the garden...

tgh duk carik2 jumpe plak Bottle Drying Rack nie...
harga boleh la...rm 75 cmtu...sebenar nye berminat yang ni,

tapi harga dia dekat seratus lebih kot...hahaha malas la mahal2...so rembat yg atas...
jalan2 lagi carik botol lagi...
jenama pureen murah sikit kot...
gambar xsempat nak snap, so lebih kurang macam nie la..3 botol sekali rm 18 cmtu..
tapi gambar or corak dia biasa lah, xde lah cantik sgt...nama pun murah kan..asal free bpa,
anak boleh susu sudah...hahaha

best2...shopping sana sini, perabis duit..heheh kat mid masa tu penuh org sebab ade artis jepun dtg kot..ramai giler peminat cina dia..adeehhh

alysha sgt2 seronok dpt jalan n botol baru...yey..!! thanks ayah n bonda...!!!



11 comments:

BRO_MONDAY said...

koh koh koh
jalan² cuti mata...
best kan???

apple_lady said...

op kosss....!!!

Encik Suami said...

masa g midvalley dulu berdua..skrg sudah bertiga.maybe..kali yg seterusnya dah berempat pulak.

entri terkini "yey yey..dapat botol baru"

apple_lady said...

tu la pasal..setahun sekali kot nak g mid tu...hehehe bukan selalu kan...memang seronok la dpt keluar tu...hahaha

Encik Suami said...

Nanti..klu ada kelapangan ..nak ajak isteri g mid la.

jemput terjah * Sedey..tinggalkan isteri & anak2 *

Encik Suami said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huhu..mahalnyer NUK kat m'sia..sis beli kat Qatar murah jek tau..br 30 lbh sebijik..tp bila time offer summer tu..leh dpt belas2..aduii bila puting anak rosak kat m'sia..terasa gak nak beli..sbb dah biasa kat Qatar murah .

WaWa_EzRiLL said...

adib.. nanti view blog wawa yea.. anda telah ditag.. Join tauuu

apple_lady said...

lydia : duduk sana ker? atau saja g sana..adeehhh ok kot...

wawa : wawa ok, tq tag...kalau x bz ai buat k....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis mmg duk qatar dear..tny bro monday..dia tau sis duk qatar..hehe

apple_lady said...

ye ke...best nyerrrr....leh la beli kan tuk kami pastu pos...hahahah