Wednesday, December 2, 2009


akhirnyerr...setelah semua berakhir barulah aku mampu meneruskan blog ini..
setelah sekian lama berpantang selama 2bln, aku kembali bekerja..aku susah hati sgt nak meninggal kan sekecik tu bersama org...bdk kecik yg bernama alysha tu sgt manja dgn aku...dia xpandai minum susu botol, walaupun sudah beribu kali aku paksa dia...nie aku susah hati lah nak tinggal kan dia dgn org..tah kenyang tah tidak...tah minum ke tak susu botol tu..tapi aku kene think positif..lelama dia pandai sendiri nanti...

nak cerita dr awal mcm mana aku bersalin, memang panjang..ade masa nanti aku cerita lah..
tapi memang pengalaman yg sgt bermakna..dan kini menjadi seorang ibu pun membuat kan diri aku lebih tabah dan sabar..

kini aku xsabar nak tunggu si kecik ku membesar..pandai main2 dgn aku..senyum dgn aku..buat aku ketawa..selama ni aku bermain dgn anak kakak aku jerr..kini ade anak sendiri baru aku tahu betapa penat dan susah nyer menjadi seorang ibu..

3 comments:

Saira Azura said...

welkem bek my dear..biel ko msk keje?tak gtau aku pon..sampai ati..huhuhu..skang azam utk kuruskan badan macamane??

BRO_MONDAY said...

koh koh koh SELAMAT DATAM KEMBALI sayamku...('',)

apple_lady said...

oit..zura..aku keje isnin nie la..
nie online kat umah...
nanti aku calling2 kau k..