Monday, November 19, 2012

anniversary ke-4

tahun ni ulang tahun perkahwinan mengandung anak no-2..huhuh
mcm tahun2 lepas sambut dengan kek atau masak special makan sama2..tapi tahun ni, tak larat nak wat suprise..so mintak belanja pegi i-city je...
sebab dah lama nak pegi tak dapat2x.. yang ni mesti dapat punya...hihih
anniversary 9hb 11 dapat ucapan yang sweet ni dari hubby...


masa hubby buat ni, aku dah tdo dengan anak, so dia buat diam2 je..huhuhu

sampai i-city makan dulu kat luar sebab takut makanan dalam tu mahal cekik darah..hihi kebetulan ade nasi kandar kayu ara kot, apalagi, memang dah lama nak makan nasi kandar, teringat2 nasi kandar kat penang dulu2x..hihih

so ni lah gambar si kakak ni..sungguh seronok sampai sekarang dia cerita nak pegi lagi tengok lampu2...


ade gak mainan yang dia xleh main, nak main jugak..huhuhu
cuma tak masuk rumah salji sebab ramai benor orang nye.. jadi lain kali jelah ye...



kakak scha dari jauh jerit2 nak naik roda besar katanya..

bagi aku i-city biasa je...bawak anak jalan2 boleh lah.. kalau untuk mak ayah sekali aku bagi 7/10...
aku rasa baik pegi genting, banyak mainan, sejuk lagi..huhuh (suka tempat sejuk saja..)
tunggu adik keluar kite gi genting lagi ye sayang..

apa2 pun, terima kasih ayah sudi bawak kami jalan2..lain kali boleh bawak lagi..hihihihi




5 comments:

Nor Azura Mohamad said...

kang bawak genting..lepas bulan 2, ujung thn kuar lagik sorang..huhuhuhu... ok ke icity tu beb?

apple_lady said...

jgn wei...tunggu anivesary ke 7 plak baru ngandung lagi...hhahaha

mcm aku cakap lah, boleh lah..xbest sgt, mainan dia adelah 8 mainan kot cmtu, banyak mainan budak2... semua alysha naik dgn ayah dia je..aku tengok jelah..hahaha

beratur jgn cakap ah, panjang giler nak tunggu..

sekali naik mainan dalam rm5 sorang paling murah.. baik genting sekali masuk mahal tapi boleh main semua..huhuhu

g la, kalau nak bawak anak jalan2..masuk free datang tgk lampu xnaik mainan pun xper.. dah ok da..hihihih

pijot said...

anniversary akk pun,hdiah dr yg Esa,ade baby dlm perut rupenye..alhamdulillah

apple_lady said...

amin....semoga berkekalan ye...

pijot said...

amin...bile nk menambah..takotnye..ihihi