Friday, November 16, 2012

maaf bos...!!!


waaaa....bulan ni banyak nye time slip...asyik pegi klinik je keje nye..(bukan kehendak saya ye bos..!!!)
muka time slip dah aku ni...

bulan november je, 7x pegi klinik...7 x beb...hahaha adoii la...

1hb - chekup alysha
8hb - minum air gula dan chekup 28week
12hb - BSP (amik darah 4x)
14hb - chekup 29 week
20hb - jumpe pakar pemakanan ( hahahah.. ni sebab terlebih makan)
28hb - repeat BSP lagi(aku paling xsuka benda ni)
29hb - pagi kene pegi hospital dulu jumpe pakar lepas tu kene g klinik plak jumpe pakar klinik lagi...


waaaa....bz gilerr... punch kad pun jadi xcantik asyik lopong2 je...ummm...
seb bek la klinik sejengkal je dari umah, boleh lah curik2 balik rehat sementara tunggu amik darah yang kedua lepas minum air gula..



banyak kan palang2...hihihi tu semua tarikh penting tu...ekeke

1 comment:

Pija Dawood said...

adoiii.. tak larat nengok nya..